Ei enää Suurta Seikkailua!

Suuri Seikkailu alas

Suuri Seikkailu on syvältä, kaikin puolin. Auta painostuksessa ja kehota omalta osaltasi MTV3:a ja tuotantoyhtiö FremantleMediaa lopettamaan Suuri Seikkailu -pelleilynsä lopullisesti.

Joukossa on voimaa. Kirjoita nimesi adressiin alla olevalla lomakkeella ja olet mukana tekemässä vastarintaa.

Ei enää Suurta Seikkailua! ei ole vitsi, se on tosi kansalaisaloite, jonka tehtävänä on säästää Suomen kansa enemmiltä Seikkailuilta. Sinulla on nyt mahdollisuus vaikuttaa ja tuoda mielipiteesi julki. Käytä se mahdollisuus.

Huomaa myös EESS:n osoitteen muuttuminen: nykyinen osoite on eiskis.net/eess, joten linkit ja selaimien kirjanmerkit kannattaa päivittää. Vitosella oli hieman ongelmia liikennöintirajoitusten kanssa, mutta juuri nyt ongelmia ei pitäisi esiintyä.

Suomi on saanut Suuri Seikkailu 2005:n pureskeltua. Toivotaan, että tästä eteenpäin television uskaltaa avata ilman pelkoa ylimääräisesta SS-tauhkasta.

Päivitys (24.5.2006): Uusimman Treffi-lehden mukaan ainakaan tänä kesänä Suomen kansa ei joudu kärsimään uudesta Suuresta Seikkailusta saati tämän sivuvaikutuksista.

Osallistu

Kirjoittamalla nimesi alla olevalla lomakkeella pääset adressiin, joka tähtää Suuri Seikkailu -kilpailujen lopettamiseen. Ilmaiset näin ettet halua uusia Suuria Seikkailuja, et niitä tule katsomaan, et niiden kilpailijoita äänestä etkä ohjelmaan tule ilmoittautumaan. Lista on jo 20762 nimen laajuinen, se lähetetään sekä ohjelman tekijöille että sen vakiosponsoreille ajan ja listan ollessa kypsä. Toimitustapa on vielä hiukan avoinna, parinkymmenentuhannen nimen tulostaminen ja postittaminen moneen kertaan saattaa käydä hiukan kalliiksi, joten voi olla että joudun turvautumaan sähköpostiin.

Ei enää Suurta Seikkailua! kehottaa kaikkia olemaan katsomatta Suurta Seikkailua. EESS kehottaa samoin kaikki Suuren Seikkailun yhteistyökumppaneita tarkistamaan markkinointinsa linjaa.

Allekirjoita vetoomus

Älä kirjoita nimeäsi moneen kertaan äläkä tee pila-allekirjoituksia, näin lista pysyy siistinä ja luotettavana. Kaikki häiriökirjoittautumiset poistetaan ja jatkuvat spammaajat bannataan koko palvelimelta. Vain kokonaiset allekirjoitukset hyväksytään.

Etunimi
Sukunimi
Paikkakunta

Faktaa

Se, että televisiosta tulee paljon laaduttomia ohjelmia, ei ole syy olla pitämättä Suurta Seikkailua huonona. Adresseilla harvoin on välitöntä käytännön vaikutusta, mutta niiden juju onkin hieman toinen. Adressi on julkinen mielipideilmaus, jolla on yllättävän suuri merkitys ns. pinnan alla.

Levitä sanaa

Auta levittämään tietoutta Ei enää Suurta Seikkailua! -ohjelmasta. Kerro ihmisille näistä sivuista ja auta listaa täyttymään nimistä. Keskustelu EESS-ohjelmasta on käynnissä useilla foorumeilla.

Voit lähettää minulle palautetta sivuista tai mistä tahansa muustakin sähköpostilla osoitteeseen eiskis @ gmail.com. Jos olet kuullut adressista mainittavan esimerkiksi lehdissä, radiossa tai televisiossa - missä tahansa mainittavassa yhteydessä - ilmoita siitä ihmeessä sähköpostilla. Joitain juttuja jo löytyykin.

Vapaa-ajaksi hilpeää luettavaa tarjoaa MTV3:n Suuri Seikkailu -keskustelualue, aika kuluu viestejä lukiessa kuin siivillä. Kaiken lisäksi nauru pidentää ikää.